--------------------------------------------- Seizoen 2020-2021 --------------------------------------

 • 22/03/2021
  NIEUWE CORONAREGELS EN BIJKOMENDE INFORMATIE M.B.T. STOPZETTING COMPETITIES Situatie op 22/03

  Voetbal Vlaanderen wil iedereen zoveel mogelijk de kans geven om terug te voetballen van zodra het toegelaten en veilig is. Vandaar bieden we onderstaande info aan voor onze clubs, spelers, ouders, trainers, scheidsrechters en alle actoren binnen onze voetbalgemeenschap.

  Lees meer

   

 • 20/03/2021
  Vandaag is onze trainersstaf versterkt door Ali Kaan Kocaman. Ali is 23, leraar LO, in het bezit van een trainersdiploma en zal volgend seizoen de U10 onder handen nemen. Wij wensen Ali van harte welkom op de club.
 • 08/02/2021
  Wegens de winterse omstandigheden zijn alle trainingen van vandaag 08/02 tot en met 11/02 afgelast

 • 05/02/2021
  Door de nieuwe coronamaatregelen die de gemeente ons oplegt zijn we verplicht onze trainingsmomenten aan te passen.
  Vanaf maandag 08/02 is het volgende trainingsschema van toepassing:

  Ma & Wo 18.00-19.30  U10 - U12
  Di & Do 18.00-19.30  U7 - U8 - U9
  Wo 14.30 - 15.30  U17 groep 1 en 15.45 - 16.45 U17 groep 2
  Za 09.30 - 10.30   U17 groep 1 en 10.45 - 11.45 U17 groep 2

  A-elftal blijft verder individueel trainen

 • 01/02/2021

  Beste ouders,

  Ik wil jullie namens de jeugdopleiding van harte bedanken voor de goede opvolging van de door de club opgelegde coronamaatregelen.

  Ik weet dat jullie het liefst langs de lijn willen staan, maar dit kan even niet. Je kan de training gerust vanuit de wagen volgen, zoals meerderen van jullie deden.
  Gelieve ook het mondmasker te dragen bij het brengen en afhalen van jullie kinderen.

  Wat betreft de kleine groepjes (bubbels van 10) gaan we die indeling de ganse maand behouden, in maart maken we dan andere groepjes.

  We proberen zo de bubbels zo goed mogelijk aan te houden.

  Het zijn abnormale tijden en daardoor deze abnormale maatregelen.

  Nogmaals bedankt voor jullie begrip


  TURKSE FC heeft het recht om iemand te weigeren die deze afspraken niet nakomt !!!    


 • 29/01/2012
  Vanaf maandag 1/02 gaan alle trainingen terug door op de velden van Turkse FC, zaaltrainingen worden stopgezet. 
  Er zal getraind worden in "bubbels" van maximum 10 spelers.
  raadpleeg trainingsschema hier

 • 29/01/2021

  NIEUWE CORONAREGELS EN BIJKOMENDE INFORMATIE M.B.T. STOPZETTING COMPETITIES

  Voetbal Vlaanderen wil iedereen zoveel mogelijk de kans geven om terug te voetballen van zodra het toegelaten en veilig is. Vandaar bieden we onderstaande info aan voor onze clubs, spelers, ouders, trainers, scheidsrechters en alle actoren binnen onze voetbalgemeenschap.

  Lees meer


 • 28/01/2012
  Vanaf maandag 01/02 zullen er geen zaaltrainingen meer zijn. Er zal terug op het veld getraind worden op maandag en woensdag telkens vanaf 18.00 uur.

 • 27/01/2021
  In samenspraak met TVJO Umitspor worden de jeugdwedstrijden van dit weekend verschoven naar een later tijdstip.

 • 27/01/2012

   

  Akkoord over buitenschoolse activiteiten: 1 hobby in kleinere bubbels, 12-plussers mogen buiten samenkomen

   

  De ministers van Jeugd en Sport van de verschillende regeringen in ons land hebben een akkoord bereikt over buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren. Die mogen doorgaan, zij het in kleinere bubbels en slechts voor 1 hobby of vrijetijdsactiviteit. Ook kinderen ouder dan 12 jaar mogen in een kleine bubbel samenkomen, maar dan wel in openlucht. Dit voorstel wordt voorgelegd aan het Overlegcomité: dat zal beslissen wanneer de nieuwe regels ingaan.

  Raadpleeg hier het volledige bericht

   


 • 25/01/2021
  AMATEURCOMPETITIES VOETBAL VLAANDEREN DEFINITIEF STOPGEZET

  De crisis cel van de KBVB, waarin alle geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League en KBVB) zijn vertegenwoordigd, is opnieuw bijeengekomen op maandag 25 januari.

   

  Tijdens deze vergadering is de unanieme beslissing genomen om alle amateurcompetities voor mannen en vrouwen dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten.

  Deze beslissing was de enige mogelijke in het licht van de gezondheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn met het oog op de bestrijding van Covid-19.

  Covid-19 heeft een enorme impact op het voetbal. Honderdduizenden spelers kunnen hun favoriete sport niet beoefenen. Voor de clubs zijn de gevolgen organisatorisch en financieel enorm. We zijn ons bewust van de moeilijke financiële situatie waarin de clubs verkeren. We zullen bondsbijdragen schrappen voor de volgende maanden waarin niet gevoetbald mag worden. Het totale steunpakket aan de clubs bedraagt hierdoor sinds het uitbreken van de pandemie om en bij de 8mio €.

   

  Alle amateur competities worden als blanco beschouwd; alle rangschikkingen worden geannuleerd en er zullen geen kampioenen noch sportieve stijgers en dalers worden aangeduid.

  MEER INFO?

  Later deze week zullen we nog extra info verschaffen.


 • 17/01/2021
  Met heel veel trots deel ik jullie mee dat vanaf volgend seizoen Melih Sahingoz opgenomen wordt bij de A-kern.

  Hij kreeg deze week een contract voorstel. Dit is naast Eren Canakgun en Cesim Yildirim de derde jeugdspeler die de stap naar de A-kern mag zetten.

  Dit moet een motivatie zijn voor de rest van onze jeugdspelers om verder hard te blijven werken en dan volgen er zeker en vast nog contracten.
  Dit is tevens het bewijs dat het bestuur gelooft in de kwaliteiten van onze jeugd.

 • 16/01/2012
  Wedstrijden van zondag 17/01 zijn verschoven naar een latere datum
 • 15/01/2012
  Wedstrijden van zaterdag 16/01 worden allen verplaatst naar een latere datum.

 • 12/01/2012

  BESLISSING OMTRENT VERDERE VERLOOP AMATEURVOETBAL UITGESTELD NAAR 25 JANUARI

  Vandaag kwam de Crisis cel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.

   

  De Crisis cel van de KBVB is vandaag samengekomen en stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt.

  Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomité in dit verband op de voet. 

  De crisis cel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen.


 • 06/01/2021
  Het gemeentebestuur van Beringen liet vandaag weten dat er voorlopig geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Zij wachten de vergadering van het overlegcomité van vrijdag af om hun visie te herzien/bevestigen.
  Daarom worden de wedstrijden van zaterdag 09/01 tegen Anadol voorlopig verplaatst naar 17/01, in de hoop dat er dan terug mag gevoetbald worden.


 • 24/12/2020

  Met heel veel trots deel ik jullie mee dat vanaf volgend seizoen Eren Canakgun en Cesim Yildirim opgenomen worden bij de A-kern.
  Zij kregen deze week een contract voorstel.

  Dit moet een motivatie zijn voor de rest van onze jeugdspelers om verder hard te blijven werken en dan volgen er zeker en vast nog contracten.
  Dit is tevens het bewijs dat het bestuur gelooft in de kwaliteiten van onze jeugd.

 • 20/12/2020
  Tijdens de kerstvakantie zullen de trainingen van de jeugdploegen U7 t.e.m. U12 doorgaan op maandag en woensdag telkens vanaf 15.00 uur. Vanaf 04/01 hervallen we terug in het originele schema, zoals op de website vermeld staat.
  Klik hier voor de trainingskalender

 • 07 Dec 2020

  Voetbal Vlaanderen werd geconfronteerd met de recente beslissingen van het Overlegcomité en de Vlaamse sportsector. De eerder geplande competitiehervatting begin januari zal in deze moeilijke tijden moeten wijken voor een nieuwe oplossing.

  Na overleg met diverse stakeholders en afweging van verschillende elementen (juridisch, sporttechnisch, organisatorisch, gezondheid,…) nam het Bestuur van Voetbal Vlaanderen in zitting van zaterdag 05-12-2020 de beslissing om voor alle reeksen met stijgen en dalen, enkel de heenronde af te werken. Op basis van dit eindklassement - wanneer alle ploegen eenmaal tegen elkaar gespeeld hebben -  worden kampioenen, stijgers en dalers aangeduid. We bevestigen dat ook in dit scenario de eindrondes niet gespeeld zullen worden. Dit werd bevestigd door de crisis cel van de KBVB die alle geledingen van het voetbal vertegenwoordigt (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League) op heden. Dit is uiteraard onderhevig aan de maatregelen van diverse overheden i.f.v. de coronacrisis.

   

 • 06 Dec 2020
  Onze wafelverkoop was ondanks de Covid-19 beperkingen een succes.
  We bedanken spelers, ouders en sympathisanten voor de steun in deze voor vele clubs financieel zeer moeilijke tijden.
   
 • 04 Dec 2020

  Vanaf 1 december zijn er door de overheid besliste nieuwe maatregelen en protocollen voor de sport in Vlaanderen van toepassing. Deze brengen beperkte versoepelingen voor de georganiseerde sportbeoefening voor personen ouder dan 12 jaar met zich mee.

  De voetbalclub kan nu als organisator, voor personen vanaf 13 jaar en ouder begeleide trainingen aanbieden per groepje van 4, inclusief de meerderjarige trainer of begeleider, en mits 1,5 meter afstand te houden. Voorheen kon dit enkel in niet georganiseerd verband.

  Lees meer over deze overheidsbeslissingen


 • 30 Nov 2020           

  De trainingen voor U7 t.e.m. U12 zijn terug opgestart.
  Op maandag traint iedereen op het veld, op donderdag gaan U9-U10 in de sporthal; U7-U8-U12 gaan op vrijdag naar de sporthal. Het is de bedoeling dat iedereen aan de twee trainingen deelneemt, en dus niet enkel aan de zaaltrainingen.

  Voetbal is een wintersport en wordt dus soms in minder aangename omstandigheden bedreven.

  Als die omstandigheden te slecht zijn, nemen wij onze verantwoordelijkheid en zullen de training op dat moment afgelasten.

 • 14 Nov 2020 
  Opgelet bestellingen voor de wafels moeten ten laatste op 22/11 binnengebracht zijn !!!!

 • 11 Nov 2020 
  Start terugronde jeugdcompetities is voor zien voor 09/01/21.
  A/B kern herstarten de competitie dan ook. Eventueel kunnen er inhaalwedstrijden gepland worden in de periode voor 09/01

 • 02 Nov 2020

  VOETBAL VLAANDEREN GEEFT PERSPECTIEF BIJ DE HEROPSTART VAN HET VOETBALSEIZOEN 2020-2021

  We zetten onze competities stop tot eind 2020 om dan (o.v.) begin 2021 te kunnen hervatten. Er worden voor het tweede seizoen op rij geen eindrondes gespeeld. De aangepaste kalender volgt 1 december.

  Lees meer 

  Info Corona Protocol #blijf sporten - maatregelen sport en corona maatregelen vanaf 02/11, klik hier
                                                           - generiek protocol sport en corona, klik hier

 • 31 Okt 2020
  Gezien de Corona cijfers met de dag slechter worden, zal met onmiddellijke ingang iedere activiteit op de velden van Turkse FC opgeschort worden tot tenminste 15/11.

   

 • 29 Okt 2020
  Vanaf vandaag begint de wafelverkoop, met deze wafelverkoop proberen we de geleden verliezen veroorzaakt door de Corona crisis te verzachten.  klik hier om alle informatie te bekijken

 • 28 Okt 2020

  IMPACT MAATREGELEN VLAAMSE REGERING OP DE ORGANISATIE VAN HET VOETBAL IN VLAANDEREN

  Op dinsdag 27 oktober besliste de Vlaamse Regering enkele bijkomende maatregelen m.b.t. onder andere de sportsector. Dit heeft een impact op de organisatie van het voetbal in Vlaanderen.

  Lees meer

 • 24 Okt 2020
  Wedstrijden U8 en U17 van 25/10 worden verschoven naar 02/12

 • 13 Okt 2020           

  VOETBAL VLAANDEREN LEGT COMPETITIE SENIORES STIL MAAR LAAT JEUGD VERDER VOETBALLEN

  Na de beslissing om naar code oranje over te gaan voor de sportsector neemt Voetbal Vlaanderen een moeilijke beslissing omtrent de veldvoetbalcompetitie.

  Lees meer

 • 08 Okt 2020
  Nieuwe T2 is Resul Karabas, alle succes toegewenst!!!

 • 06 Okt 2020
  Vandaag kwam Schepen van Sport Tijs Lemmens deelnemen aan de training van de A-kern. In het foto-album kan je een paar foto's zien.

 • 05 Okt 2020
  Nieuwe T1 wordt Beytullah Yoney, wij wensen hem veel succes !!!

 • 04 Okt 2020
  In gezamenlijk overleg werd besloten om afscheid te nemen van onze Trainersstaf. We wensen  Theo en Engin alle succes  naar de toekomst toe.
   

 • 28 Sep 2020
  Wedstrijd B-kern van 01/10 wordt uitgesteld naar een latere datum .

 • 26 Sep 2020
  Wedstrijden A-kern en B-kern van dit weekend worden uitgesteld naar een latere datum

 • 19 Sep 2020
  Vanaf heden is er een fotoalbum aangemaakt op deze website. Foto's mogen altijd aan de webmaster bezorgd worden.

 • 18 Sep 2020
  Nieuwe ploegfoto's van de seniors beschikbaar op website. Ga naar Sportief
  en klik dan op de gewenste ploeg.

 • 18 Sep 2020
  Nieuwe structuur Turkse FC is officieel bevestigd in het Staatsblad. Ga naar
  Club/Algemene info om de structuur te bekijken.

 • 13 Sep 2020 
  Nieuwe ploegfoto's van de jeugdafdeling beschikbaar op website. Ga naar Sportief/Jeugd
  en klik dan op de gewenste ploeg.

 • 25 Aug 2020
  Op woensdag 26/08 om 18.00 uur beginnen de trainingen van de U15

  onder leiding van trainer Vadim. IEDEREEN WELKOM !!!!!!

 • 16 Aug 2020
  Competitie seniors start op 13/09. Onmiddellijk derby met thuismatch tegen Stal Sport

  Allen op post !!!!!.
  Jeugdcompetitie start het weekend van 05/ 06 september.

 • 12 Aug 2020
  Vanaf 15/08 mogen er terug oefenwedstrijden gespeeld worden.


 • 12 Aug 2020
  Theo Van de Reyd is vanaf heden de nieuwe jeugdcoördinator van Turkse FC. 

  We wensen Theo veel succes met deze nieuwe uitdaging.

 • 28 Juli 2020
  Wegens verslechtering van de Coronacijfers werd door Voetbal Vlaanderen beslist om geen      wedstrijden te spelen t.e.m. 25/08.


 • 20 Juli 2020
  Buhran Aytac heeft besloten om de club te verlaten en zich aan te sluiten bij FC Anadol.

  Turkse FC wenst Buhran te bedanken voor het werk van de voorbije jaren en wenst hem veel succes toe bij zijn nieuwe club.

 • 05 Juli 2020
  Start trainingen U17A op 03/08. 


 • 03 Juli 2020
  Reeksindeling A/B-kern werd aangepast KSK Meeuwen vervangt MD Halen.


 • 03 Juli 2020
  Start trainingen A/B-kern op 18/07. 


 • 08 Juni 2020
  Reeksindeling 2020-2021 bekend gemaakt, onze tegenstrevers zijn :
  MD Halen
  • Paal Tervant A
  • Stal Sport
  • Bolderberg FC
  • Hechtel FC
  • Thes Sport B
  • ESK Leopoldsburg
  • VV Heusden-Zolder
  • FC Anadol
  • Sp. Grote Heide
  • RC Reppel
  • Lindelhoeven VV
  • KFC Hamont 99
  • KRC Peer
  • Park Houthalen

 • 01 Jun 2020
  Engin Ince wordt de nieuwe T2, succes Engin !!!


  --------------------------------------------- Seizoen 2019-2020 --------------------------------------

 • 27 Mar 2020               JEUGD- EN AMATEURCOMPETITIES VOETBAL VLAANDEREN DEFINITIEF STOPGEZET

 • 07 Dec 2019                 Onze U17 speelde vandaag de Finale van de Expo-line Cup. Tegenstrever was Thes Sport,
                                       moeilijke tegenstrever waar ze dit seizoen reeds twee keer tegen verloren hadden. Onze
                                       jongens toonden echter dat je nooit op voorhand verloren bent. In een mooie wedstrijd
                                       haalden ze het met 3-2 en brachten ze de beker mee naar Turkse. Proficiat jongens !!!!!

 • 27 Okt 2019                 Filippe Antonissen en Gert Smeyers geven hun ontslag. Zij worden opgevolgd door
                                      Theo Van de Reyd en Ismaïl Kaya. 
                                      Bedankt Filippe en Gert voor alle inspanningen en succes voor het nieuwe trainersduo.

 • 31 Aug 2019                  Start competitie. Succes aan alle ploegen.

 • 16 Aug 2019                  Erkut Yazgan is de nieuwe jeugdcoördinator; Succes Erkut!!!

 • 30 Juli 2019                  Start Jeugdtrainingen, allen op post!!!!
  • U15-U17 woensdag 31/07 om 19.30
  • U11-U13 donderdag 01/08 om 18.00
  • U7-U8-U9-U10 vrijdag 02/08 om 18.00

 • 05 Juli 2019                  Vadim Pishcala komt de trainerstaf van de jeugd versterken. Vanaf september zal hij 
                                        techniektraining geven, Welkom Vadim bij Turkse FC.

 • 15 Juni 2019 - 14.00     Info dag jeugdwerking, presentatie hier beschikbaar.

 • 15 Juni 2019                 Jeugdtrainers Ali en Eray beginnen in augustus aan de trainerscursus (getuigschrift C)

 • 14 Juni 2009                 Jeugdploegen gaan deelnemen aan Expo-line Cup op 28/08, 4/09 en 11/09.
                                       Finales worden op 07/12 gespeeld. Succes aan alle ploegen !!

 • 10 Juni 2009                 Mirac Darici wordt nieuwe trainer U13, Welkom Mirac bij Turkse FC.

 • 08 Juni 2019                Voetbal Vlaanderen,  speeldata jeugdcompetitie zijn gekend, klik hier om te downloaden

 • 07 Juni 2019 - 19.00    Algemene vergadering Seniors

 • 18 Mei 2019 - 15.00      Vergadering Jeugdtrainers

 • 18 Mei 2019                  Brochure basisopleiding voetbal seizoen 2019-2020 van Voetbal Vlaanderen nu beschikbaar,
                                       klik hier om te downloaden

 • 17 Mei 2019                  Trainingen Seniors beginnen op 22 juli.
                                       Voorbereidingsschema beschikbaar op website , klik hier om te downloaden

 • 04 Mei 2019                 Nieuwe trainersstaf voor de Seniors vastgelegd
                                       Filippe Antonissen en Gert Smeyers gaan de uitdaging aan

 • 02 Mei 2019                 Turkse FC ondertekent het Panathlon Charter